De 100e volger op twitter

Een mijlpaal voor RECHTOP, we hebben 100 volgers op twitter!
Nu zullen velen denken, oh maar 100 en dat lijkt natuurlijk ook weinig vergeleken met andere twitter helden.
Maar wij zien het anders! Onze 100 volgers staan met hun volgers voor een bereik van meer dan 100.000 andere twitteraars.
En dan wordt het Twitter fenomeen al een stuk interessanter toch!
En ook de wijze waarop wij aan deze 100 volgers zijn gekomen is wellicht leuk om te delen.
Onze strategie was te beginnen met het volgen van maar 1 twitteraar en daarna alleen te volgen wie ons volgt of die reageerde op onze tweets en voor het overige gewoon het Twitter platform en de inhoud van onze berichten de rest te laten doen.
Nog veel belangrijker vinden wij wie ons volgt, en dan is het bijzonder om de variatie te zien. Van professionals in de hulpverlening, bestuurders van stichtingen, gemeenteraadsleden en wethouders, gemeente ambtenaren tot aan “slachtoffers”, vrijwilligers, vrienden van Rechtop en gewoon maatschappelijk betrokken burgers, niet alleen uit Utrecht maar uit het hele land.
Deze 100 volgers geven ons toegang tot een schatkist vol met kennis, ervaringen, inzichten, visies, connecties, motivatie en energie.
En als belangrijkste hebben onze 100 volgers concreet bijgedragen aan oplossingen voor individuele casussen van op straat levende mensen, wij hebben iets kunnen betekenen voor een ander!

BE THE CHANGE YOU WISH TO SEE IN THE WORLD!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *