STREETLIFE030 OPEN WANDELING

Om de drempel heel laag te houden is er wekelijks, op zaterdag en zondag , de STREETLIFE030 open wandeling, starttijd 11:00 en 13:30 
Gewoon de STREETLIFE030 daklozen wandeling maar waar iedereen kan mee wandelen, met het verhaal van de straat gecombineerd met het mooie van ons Utrecht!

 

Je kunt in het AANMELD FORMULIER zien wanneer de eerst komende WANDEL DATA zijn.
Aanmelden is zonder enige verplichting maar is wel belangrijk en noodzakelijk voor ons omdat het maximaal aantal deelnemers per groep 10 is en wij bij meer belangstelling, mogelijk meerdere gidsen moeten inzetten.
Wij willen tenslotte niemand teleurstellen!
Maar aanmelden is helaas geen garantie dat het lukt, want het kan natuurlijk dat wij al volgeboekt zijn!
Dus sturen wij altijd een mail bevestiging van jou aanmelding en dat die wordt gehonoreerd! 

RECHTOP krijgt en wil geen subsidie en zorgt zelf voor haar noodzakelijke financiering onder meer met de inkomsten uit deze wandelingen. En aangezien (ex)daklozen ook gewoon mensen zijn met ondernemingsgeest, en wij awareness over het leven op straat belangrijker vinden dan geld, is er geen vastgesteld tarief voor deze wandeling.
Wij werken volgens het “DONATE WHAT YOU WANT OR WHAT YOU CAN AFFORD” concept,
U geeft achteraf een schenking/gift van wat u de wandeling waard vond en wat uw portemonnee toe laat, OOK ALS DAT NIETS IS OMDAT U HET GEWOON NIET HEEFT, want energie en support is ook een gift die wij echt op waarde inschatten.
De gids krijgt een kleine, door de gemeente en fiscus,  vastgestelde, vergoeding en met de rest steunt u direct het werk van Stichting RECHTOP op straat en daarmee de dak en thuislozen in Utrecht.
Om u een richtlijn te geven voor uw schenking, is het wellicht goed te weten dat de prijzen voor stadswandelingen in Utrecht variëren van zo’n 10 tot 15 euro per persoon, maar je bent absoluut tot niets verplicht.
Want laat wel duidelijk zijn dat wij het belangrijker vinden dat u ons verhaal van de straat beleeft, dan dat wij geld genereren.

Reacties zijn gesloten.