STREETLIFE030 OPEN WANDELING

Om de drempel heel laag te houden organiseert STREETLIFE030 wekelijks op zaterdag en zondag een “open wandeling” (andere dagen zijn in overleg ook mogelijk).
Gewoon de STREETLIFE030 daklozen wandeling waar iedereen kan mee wandelen, een wandeling met het verhaal van de straat gecombineerd met het mooie van ons Utrecht!

 

 

UPDATE CORONA MAATREGELEN!
ONZE STADSWANDELING KAN WEER GEBOEKT WORDEN!

 

Je kunt in het AANMELD FORMULIER zien wanneer de eerst komende WANDEL DATA zijn.
Aanmelden is zonder enige verplichting maar is wel belangrijk en noodzakelijk voor ons omdat het maximaal aantal deelnemers per groep 15 is en wij bij meer belangstelling, meerdere gidsen kunnen inzetten.
Wij willen tenslotte niemand teleurstellen.

RECHTOP krijgt en wil geen subsidie en zorgt zelf voor haar noodzakelijke financiering onder meer met de inkomsten uit deze wandelingen.
En aangezien (ex)daklozen ook gewoon mensen zijn met ondernemingsgeest, en wij awareness over het leven op straat belangrijker vinden dan geld, is er geen vastgesteld tarief voor deze wandeling.
Wij werken volgens het “PAY WHAT YOU WANT OR WHAT YOU CAN AFFORD” concept,
U geeft achteraf een schenking/gift van wat u de wandeling waard vond en wat uw portemonnee toe laat, OOK ALS DAT NIETS IS OMDAT U HET GEWOON NIET HEEFT, want energie en support is ook een gift die wij echt op waarde inschatten.
De gids krijgt een kleine, door de gemeente vastgestelde, vergoeding en met de rest steunt u direct het werk van Stichting RECHTOP op straat en daarmee de dak en thuislozen in Utrecht.
Om u een richtlijn te geven voor uw schenking, is het wellicht goed te weten dat de prijzen voor stadswandelingen in Utrecht variëren van zo’n 8 tot 15 euro per persoon, maar je bent absoluut tot niets verplicht.
Want laat wel duidelijk zijn dat wij het belangrijker vinden dat u ons verhaal van de straat beleeft, dan dat wij geld genereren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.