STREETLIFE030 stadswandeling voor STUDENTS

 

Voor alle leden van Utrechtse studentenverenigingen en hun gasten is er een speciale mogelijkheid om deze bijzondere stadswandeling te doen.

STREETLIFE030 is een stadswandeling met de verhalen van de straat.
Je gids is een (ex) dakloze en zijn eigen verhaal. Hij neemt je mee naar plekken uit de daklozen en verslaafden scene van het verleden en van nu.
En natuurlijk kom je ook langs andere mooie plekken en gebouwen in het prachtige Utrecht.

De wandeling start op het Domplein en eindigt midden in het centrum op de Stadhuisbrug en duurt ongeveer anderhalf uur.

 

Wat een wandeling met  STREETLIFE030 uniek maakt is dat het 100% door (ex)daklozen wordt georganiseerd en uitgevoerd en de opbrengsten van deze wandeling gaan bijna volledig en direct naar de dak en thuislozen in Utrecht.
Misschien wel bijzonder, je hebt een wandeling met STREETLIFE030 gedaan en daarmee eigenlijk gedoneerd voor bijvoorbeeld sokken en ondergoed, maaltijden, beltegoed,of iemands treinkaartje betaald die zijn familie wil bezoeken of andere projecten van Rechtop.
En zeker niet te vergeten is hoeveel je erkenning en waardering voor een gids betekent.

 

Voor de kosten van een wandeling hanteren wij het “Pay, what you want”  model.
De basis donatie voor groepen tot 20 personen is € 20,00 maar daarboven mag je betalen wat je het waard vind of wat je portemonnee toe laat.
Boekingen voor meer dan 20 personen kunnen natuurlijk ook maar die worden dan verdeeld over 2 gidsen.

 

Gidsen krijgen een kleine, door de gemeente vastgestelde vergoeding voor hun inzet en het overige is dus een donatie die direct besteed wordt aan de dak en thuislozen in Utrecht.

“Klik” voor BOEKINGEN of VOOR MEER INFO

Reacties zijn gesloten.