STREETLIFE030 “PARTNERS”

"EETCAFE ZIZO"
Het eetcafé met winkel en atelier, in het hart van Utrecht, waar alles wordt gemaakt met liefde en geserveerd met een glimlach! In 1993 opende ZiZo zijn deuren aan de Oudegracht in Utrecht. Een bijzonder moment, want ZiZo was het eerste bedrijf in Nederland dat bijna helemaal gerund werd door mensen met een beperking.
WEBSITE
"HET GRACHTENATELIER"
Gevestigd aan het mooiste stukje van de Oudegracht, midden in het centrum van Utrecht.
Dit "familie" bedrijf biedt allerlei creatieve, culinaire en actieve workshops. Maar ook vergaderen, netwerkbijeenkomsten, presentaties, bedrijfsfeesten of borrels behoord allemaal tot de mogelijkheden.
WEBSITE
"QUERIDON TAAL EN HORECA"
Inburgeren door mee te doen!
Een unieke combinatie van een lunchcafé met werkervaringstrajecten en een taalschool,
in het bijzonder woonproject "de Saffier"
WEBSITE
"THE COLOUR KITCHEN"
Maatschappelijke impact maken, daar draait het om bij The Colour Kitchen. Dat doen we met een commercieel hospitality-concept met een groot maatschappelijk hart. Door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te geven.
WEBSITE
"RESTAURANT SYR"
Nieuwkomers arriveren in Nederland, onder andere uit Syrië. Mensen met talenten, dromen en ambities. SYR is een restaurant waarin ze deze talenten kunnen benutten en ontwikkelen, zich thuis gaan voelen in Utrecht en meedoen in de Nederlandse maatschappij.
In het restaurant werken mensen met een vluchtelingenachtergrond, samen met Nederlandse collega’s.
En bezoekers genieten van heerlijke Syrische gerechten met een Europese twist. Verbinding in de praktijk!
WEBSITE

Reacties zijn gesloten.